4 de març 2009

'The listener', estrena al web

El canal temàtic Fox va estrenar ahir a la nit The listener, la seua aposta per a la nit dels dimarts. Però a més a més, la cadena va fer una premiere a internet, a través del web específic que ha creat per promocionar la sèrie, que s'emetrà tots esl dimarts a partir de les 21.30 hores. De fet, encara podeu veure el primer episodi de The listener a través d'aquest enllaç, cosa que sens dubte és un fet sense precedents a la televisió de pagament del nostre país. En aquest sentit, cal destacar l'esforç que ha fet Fox a l'hora de crear un web que ofereix infinites possibilitats, amb l'objectiu de donar a còneixer una sèrie que pinta força bé. De fet, The listener ha arribat a la vegada i en primícia a la xarxa de canals que Fox té en 180 països i, contràriament al que passa habitualment, no serà fins més endavant que la sèrie s'estrenarà a les grans cadenes en obert dels Estats Units i del Canadà, com l'NBC i la CTV. Per tant, cal felicitar la Fox per aquesta iniciativa.

The listener està protagonitzada per un paramèdic de 25 anys, Toby Logan (interpretat per l'actor Craig Olejnik) que té el poder de llegir els pensaments de la gent, una habilitat que aprofitarà per resoldre casos criminals. Per això, en la trama de la sèrie i en la vida del protagonista serà molt important la seua relació amb la detectiu Charlie Marks (Lisa Marcos), que haurà de rivalitzar amb l'exnòvia de Toby, la doctora Olivia Fawcet (Mylène Dinh-Robic). Produïda per la companyia canadenca Tracy Films, que ha apostat per una barreja de drama, humor, suspens i fenomens sobrenaturals, The listener té de moment una primera temporada de 13 episodis, que serviran per decidir si mereix continuar en antena. Potser el seu argument no és del tot original, ja que barreja elements que hem vist en altres sèries com True Blood i Saved, però després de veure el capítol pilot pensem que The listener pot millorar moltíssim. Sobretot, si els guionistes busquen una trama general més enllà del típic capítol de la setmana, i si ens expliquen més coses de la vida dels diferents personatges.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com