1 de març 2010

Telecinco estrena la novena de 'CSI', sense Warrick i amb l'adéu de Grissom

La novena temporada de CSI arriba aquesta nit (23.00 hores) a Telecinco, amb l'episodi en què podreu saber què passa després de l'assassinat de Warrick (Gary Dourdan) a la sortida d'un restaurant. Aquest va ser el tràgic final de la vuitena temporada, en què s'havia consumat la marxa d'una altra de les protagonistes principals, Sara  (Jorja Fox). Però en aquest primer capítol, Sara tornarà a la ciutat per ajudar els seus antics companys (i en especial a Gil Grissom) a plorar la pèrdua de Warrick i també a resoldre el cas. De fet, els investigadors descobriran que l'assassí és una persona que tenia la confiança de Warrick. Però la novena temporada de la sèrie, que ja hem vist gairebé tota a través del canal de pagament AXN, tindrà una altra novetat important: ni més ni menys que la renúncia de Grissom. Com ja sabreu, el substitut de William Petersen serà el carismàtic actor Laurence Fishburne. Una temporada que no us podeu perdre. Sembla el principi del final de CSI, però més aviat és una temporada de transició en la sèrie estrella de la CBS.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com