25 de gen. 2010

Fox Crime arriba a Digital+ i Imagenio


La revista de Digital+ del mes de febrer informa els seus abonats de la imminent incorporació de Fox Crime, un dels canals més esperats pels clients de la plataforma. De fet, fa temps que els seguidors de les sèries reclamaven un segon canal de Fox, tenint en compte que algunes de les seues estrenes havien de fer-se en horaris poc populars, degut a la saturació de la graella. De fet, en altres èpoques s'havia especulat amb la creació de Fox Life, dedicat a les comèdies i les sèries destinades al públic femení, o de FX, amb dibuixos animats i sèries més atrevides, que ha arribat a tenir tenir una franja de programació pròpia, els dissabtes a la nit. Però finalment, han optat per Fox Crime, que formarà part de l'oferta de canals de sèries de Digital+, tot ocupant el dial 29 de la plataforma, un lloc que havia quedat vacant amb el trasllat de Diney XD, l'antic Jetix. A banda, Fox Crime també s'estrenarà en les properes setmanes en el dial 29 d'Imagenio, en la modalitat familiar. Els clients d'Imagenio Bàsic Connexió podran veure-ho des del Paquet Sèries, tot i que és possible que la seua incorporació siga uns dies després.

Fox Crime oferirà ficció d'alta qualitat relacionada amb el crim i la investigació. Així, emetrà en exclusiva sèries tan esperades com la quarta temporada de Dexter, la setena de 24 o l'aclamada Sons of Anarchy. A més, un altre dels continguts destacats serà l'emissió de totes les franquícies de CSI en les seues primeres temporades, tot i que, fins ara, havia estat AXN qui havia monopolitzat l'emissió de les diverses versions de CSI a la televisió de pagament. A banda, també han previst l'estrena de NCIS Los Angeles, l'spin-off de Navy Investigación Criminal. A més a més, les tardes de Fox Crime s'ompliran de nostàlgia, amb clàssics del crim com Remington Steele, Miami Vice o sèries més recents com Expediente X. Altres sèries de la graella de Fox Crime seran Los Soprano, Salvando a Grace, Angel, Último aviso, Caso abierto, Boston Legal o Cops.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com