25 de maig 2009

8TV recupera 'El equipo A'

La cadena privada 8TV ha estrenat avui la sèrie El equipo A, sens dubte una de les més populars dels anys vuintanta. El equipo A arriba just després de Walker Texas Ranger (sèrie sobreexplotada que ja comentarem un altre dia), ja que s'emetrà de dilluns a divendres a partir de les 16.00 hores. En aquest sentit, cal tenir en compte l'aposta nostàlgica que està fent 8TV a l'hora de recuperar sèries antigues com Se ha escrito un crimen, Poirot o Colombo, per citar-ne només algunes. El equipo A explica les aventures d'un grup de veterans de la guerra del Vietnam, acusats d'un delicte que no han comès i fugitius de la justícia, que esdevenen merceranis per defensar gent amb problemes. La sèrie va ser emesa primer per la cadena nord-americana NBC, del gener de 1983 al març del 1987, i a l'Estat espanyol va arribar per primer cop el 1985, a través de La 1 de TVE. El Equipo A s'emetia els dissabtes a la tarda. De fet, va ser la sèrie encarregada de substituir V. Los visitantes, amb un èxit gairebé igual d'important. Després, El equipo A va ser rellevada per McGyver, però se'n van fer diferents reposicions i més endavant els drets d'emissió de la sèrie van passar a Antena 3. Amb tot tipus de rumors sobre un possible remake de la sèrie, tot i que no per a la televisió sinó per a la gran pantalla, ara El equipo A ha arribat a 8TV. Això sí, la sèrie no ha estat doblada al català, i s'emetrà amb el doblatge en castellà. Així hagués estat la mítica introducció de l'openning de la sèrie, si l'haguessin doblada al català:
El 1972, quatre dels millors homes de l'exèrcit americà que formaven un escamot, van ser empresonats per un delicte que no havien comès. No van trigar a fugar-se de la presó en què es trobaven reclosos. Avui, buscats encara pel govern, sobreviuen com a soldats de fortuna. Si té vostè algun problema i se'ls troba, potser pugui contractar ... L'Equip A.


About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com