9 de jul. 2008

Cuatro recupera 'Felicity' per als matins d'estiu

La cadena privada Cuatro ha anunciat que durant tot el que queda d'estiu recuperarà Felicity, una de les primeres sèries de J.J. Abrams, l'últim rei Mides de la televisió i creador d'altres produccions com Alias, Perdidos o la més recent Fringe. En aquest sentit, Felicity ja es va poder veure fa uns anys a Telecinco, que va estrenar-la aprofitant la bona tirada d'una altra sèrie nord-americana protagonitzada per una dona, Ally McBeal. Però Telecinco va maltractar Felicity, canviant-la d'horari contínuament, fins que li vam perdre la pista. Més endavant també l'han emès els canals temàtics Cosmopolitan i Clan TVE, on finalment sí vam poder veure les temporades finals de la sèrie. Felicity és un complex i intel·ligent drama juvenil protagonitzat per Keri Russell, una de les actrius favorites d'Abrams (com vam poder comprovar a Missión Imposible III). Però a Felicity també apareixen altres actors de l'univers particular del creador de Perdidos, com Greg Grunberg o la mateixa Jennifer Garner.
Felicity, que a més de J.J. Abrams està avalada per productors de la talla de Brian Grazer i Ron Howard, explica la història d'una jove que decideix anar a estudiar medicina a la Universitat de Nova York, però que només ho fa perseguint a Ben (Scott Speedman), el noi que li agradava a l'institut. De fet, els seus dubtes creixeran quan conegui a Noel (Scott Foley), el seu orientador universitari. La sèrie, que va estrenar-se l'any 1998 a la cadena WB Television Network, amb quatre temporades amb un total de 84 episodis, està considerada de culte, sobretot pels seguidors de J.J. Abrams, ja que hi ha moltes connexions temàtiques i argumentals amb Alias o Perdidos. De fet, Alias sembla una adaptació de Felicity al gènere d'espies, sobretot en la seua primera temporada: és a dir, Felicity és com podria haver estat la vida de Sydney Bristow, si no hagués estat reclutada per l'SD-6, la branca secreta de la CIA. I Felicity exposa moltes de les relacions personals complicades que més endavant J.J. Abrams va aprofundir a Perdidos, derivades de la crisi de maduresa, de la mentida, del sentiment de culpa, dels conflictes amorosos, de la sempre difícil relació pare-fill o dels problemes amb l'alcohol. De fet, no hem d'oblidar que el pare de Sydney es deia Jack, com el Jack de Perdidos, i que Sidney és d'on surt el vol accidentat d'Oceanic , en direcció a Los Angeles. A més, Ben, el protagonista de Felicity, vol ser metge, com Jack, i el pare del mateix Jack és alcohòlic, com el pare de Ben... Per tant, si voleu veure una molt bona sèrie, aclamada tant per la crítica com pel públic dels Estats Units, ara teniu una nova oportunitat per veure Felicity, que al nostre país encara no s'ha editat mai en DVD. Cuatro l'emetrà tots els matins, de dilluns a divendres, aproximadament entre les nou i dos quarts de dotze del migdia, a partir del 14 de juliol.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com