17 de juny 2008

'Herois quotidians' no es pot emetre per TV3!

No els heu de confondre amb la sèrie Herois, de la qual TV3 acaba d'estrenar la seua segona temporada. Els Herois quotidians són una altra cosa. Es tracta d'un espai d'humor que busca ser irreverent i provocador, que Televisió de Catalunya ha estrenat primer a través d'internet. Amb el segell de Juan Carlos Ortega i presentat per l'escriptora Empar Moliner, el programa Herois quotidians recull una sèrie de falsos reportatges sobre temes delicats de la societat catalana. D'aquesta manera, l'objectiu de la sàtira d'Herois quotidians són temes com l'obsessió del llenguatge políticament correcte, la polèmica per les adopcions a l'estranger o els símbols nacionals de Catalunya. Personalment, m'ha agradat molt la història d'uns monjos del monestir de Montserrat que volen esculpir a la muntanya les cares dels presidents Companys, Pujol, Maragall i Montilla, com si es tractés d'un Mount Rushmore català [mireu aquí el vídeo]. També és molt divertit el reportatge d'un cantautor de dretes, que comença una cançó dient Cuando te cases conmigo, no usaré preservativos... Senzillament genial! Per tant, només ens queda felicitar TV3 per apostar per aquest tipus de formats, que gràcies a internet i al màrqueting viral tenen un potencial molt gran. De fet, Televisió de Catalunya ha vist com el web ha tingut una gran acollida per part dels internautes, amb nombroses visites i desenes d'opinions sobre els vídeos. Pel que veig, fins i tot sembla que han muntat una campanya en contra de l'emissió del programa, Això no es pot emetre per TV3!, d'una suposada Associació de Ciutadans i Telespectadors Indignats de Catalunya (ACTIC), que també serveix per fer publicitat indirecta del programa. Perquè només cal que algú ens digue que no hem de mirar un programa de televisió, perquè tots fem just el contrari.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com