20 de juny 2008

'El séquito' torna a Canal+ amb nous episodis


L'arribada de l'estiu porta a Canal+ noves temporades de les millors sèries de la televisió actual. Una de les més esperades és la quarta temporada de El séquito (Entourage), la sèrie de la cadena HBO que explica les històries de la jove estrella de cinema Vincent Chase i del seu seguici d'amics. La sèrie ja ha gunyat tres premis Emmy, als quals cal sumar el Globus d'Or que enguany va aconseguir l'actor Jeremy Piven, en la categoria de millor actor secundari, per la seua genial interpretació de l'agent d'actors Ari Gold. Perquè El séquito és molt més que una sèrie sobre la indústria de Hollywood. Els guions són insuperables, els actors estan molt bé, les coses es diuen amb ironia però pel seu nom, i les referències constants al món real de la moda, del cinema, de la televisió, de la música, dels esports o fins i tot dels videojocs, fan que El séquito siga una sèrie absolutament contemporània. Els seus personatges són inoblidables; els meus favorits són Johny Drama, el germà del protagonista, i Tortuga (a la foto). Però també hi ha nombrosos cameos de luxe de personatges reals, com Mark Wahlberg (productor executiu de la sèrie i inspirador amb les seues vivències de les històries d'El séquito), James Cameron, James Woods, Mandy Moore, Jessica Alba, Bono del grup U2, Scarlett Johanson, Martin Landau, Brett Ratner, Amanda Peet, Ralph Macchio (sí, el de Karate Kid) i el magnat Hugh Hefner (en un capítol memorable a la mansió Playboy)... Potser per això és ja una sèrie de culte, que ha fet que la cadena HBO haja encarregat ja més episodis. I en aquesta quarta temporada, que estarà centrada en el rodatge de la pel·lícula Medellín, en què Vincent Chase haurà d'interpretar el narco Pablo Escobar, se'ns promet l'aparició de grans estrelles de Hollywood com Peter Jackson, M. Night Shyamalan, Dennis Hooper i el recentment desaparegut Sydney Pollack, així com els cantants de rap Snoop Dogg i Kanye West. L'estrena de la quarta temporada d'El séquito és el proper dissabte, 28 de juny, per Canal+. El mateix dia també s'estrenarà la tercera temporada de Weeds.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com