16 de juny 2008

L'Ebre ja veu 8TV i 105 TV amb qualitat digital

Aquest cap de setmana he pogut comprovar que a les Terres de l'Ebre ja podem veure el canal 8TV amb qualitat digital, a través de la televisió digital terrestre (TDT). La posada en funcionament del múltiplex d'Emissions Digitals de Catalunya (Grup Godó) ha fet que també passem a rebre el nou canal musical 105 TV, que pretén ser una adaptació televisiva de l'emissora de ràdio Rac 105. Segons el pla d'ampliació de cobertura de 8TV, les primeres poblacions del territori que van rebre el senyal d'aquests nous canals van ser les de la zona de Móra d'Ebre, amb l'inici de les emissions des del repetidor de Falset. Tot seguit, també s'ha posat en marxa el centre emissor de Coll Redó, que ha permès rebre el senyal a la zona de Tortosa, Amposta, Deltebre, Sant Jaume d'Enveja, l'Aldea i Santa Bàrbara. I teòricament, ara fa poc han posat en funcionament els repetidors d'Ulldecona i Gandesa, ampliant la cobertura de 8TV, 105 TV i dos canals més del Grup Godó (encara en fase de proves) a les poblacions de Corbera d'Ebre i Bot. Segons la informació facilitada per 8TV, per la fase final d'implantació queden la zona de Flix i l'entorn de Sant Carles de la Ràpita (febrer del 2009), Alcanar (març del 2009) i l'Ametlla de Mar-El Perelló (maig del 2009). En tots els casos, els quatre canals del Grup Godó es reben a través del canal 51 de l'UHF.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com