29 de juny 2008

Espectacular reedició d'Stars, de Simply Red

La reedició del disc Stars, sens dubte el més important de Simply Red, ha estat la millor manera d'homenatjar la banda britànica abans de la seua propera ruptura, que serà l'any 2009 coincidint amb el seu 25è aniversari. El grup liderat per Mick Hucknall ha anunciat la seua separació, ja que el cantant pèl-roig té ganes d'iniciar una carrera en solitari. Abans, però, han programat una gira que portarà Simply Red a Marbella la nit del 31 de juliol, en el seu únic concert a la península Ibèrica. El concert serà absolutament íntim, ja que la pista central del club de tennis de Puente Romano, a Marbella, té un aforament de només 2.600 espectadors.
Pels que no hi anirem, ens queda el gran consol d'aquesta nova edició d'Stars, que ahir vam comprar-nos en una edició de luxe, amb dos CDs i un DVD impressionant. Són entre quatre i cinc hores de bon pop, dance, soul, blues i jazz, ja que a més del disc original Stars (que va consolidar Simply Red l'any 1991, i que ja ha venut més de 20 milions de còpies), també hi ha onze remixos, el concert d'Hamburg de 1992, quatre versions de cançons del bluesman Robert Johnson, cinc videoclips i, també al DVD, el concert que la banda de Mick Hucknall va oferir al festival de jazz de Montreux. Un concert espectacular, que fins i tot m'ha agradat més que Live in Cuba!, l'actuació que Simply Red va fer el 2005 al gran Teatro de La Habana, i que fa uns mesos vam poder veure per Canal+. A partir d'ara, Hucknall, considerat un gran sibarita ( fa deu anys que té un restaurant a París amb els actors Sean Penn, Johnny Depp i John Malkovich), amant del vi i del xampany, de les dones i del futbol, cantarà en solitari però deixarà temporalment de banda el catàleg musical de Simply Red, per cantar temes de rhythm and blues dels primers anys seixanta.
Tot seguit podeu veure el videoclip de Something got me started, una de les cançons més conegudes del disc Stars, que Simply Red va enregistrar en diferents localitzacions de Sevilla.


About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Es veu que el LP que ha gravat en solitari, A Tribute to Bobby, és molt bona. Son cançons del cantant de R&B, Bobby Bland dels 50/&0s com dius. També esta fent ara una serie de concerts per Anglaterra només cantant aquestes cançons.

    ResponElimina
  2. Simply Red és una de les grans bandes britàniques de tots els temps, i el seu cantant és un crack. Brian, tenies raó, havia tocat una coseta i això impedia deixar els comentaris amb normalitat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com