30 de juny 2008

'Medium' obre la setmana de preestrenes a AXN

Avui comença la ja tradicional setmana de preestrenes estiuenques al canal de pagament AXN, amb l'emissió del primer episodi de la quarta temporada de la sèrie Medium (22.20 hores). En aquesta nova etapa, veurem com queda la vida de la família Dubois després que s'hagen fet públiques les extraordinàries habilitats d'Allison. I és que, tot i la davallada d'audiència, la cadena NBC va renovar la sèrie protagonitzada per Patricia Arqeuette, convertint Medium en la primera que va tenir garantida la continuïtat. Per reforçar la sèrie, els productors van fitxar l'actriu Anjelica Huston, que interpreta una investigadora anomenada Cynthia Keener que formarà una estranya parella professional amb Allison Dubois.
D'altra banda, AXN també preestrena aquesta nit el primer episodi de la tercera temporada de Sobrenatural. Demà serà l'hora del primer episodi de l'esperada vuitena temporada de CSI, així com dels dos primers capítols de la sèrie britànica Caso cerrado, una ambiciosa producció de la BBC que té un total de set temporades. Dimecres es preestrenarà la segona temporada de l'alemanya Hamburgo 112, així com la segona temporada de l'espanyola Cuenta atrás. Dijous es preestrena la sisena temporada de Sin rastro, una de les sèries més importants del canal AXN, i la també nord-americana Big Shots. Divendres tancaran la setmana de preestrenes la cinquena temporada de Navy: Investigación criminal i l'arribada de la britània Testigo mudo, una sèrie de forenses de la BBC que ha tingut onze temporades.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com