29 de juny 2008

L'Eurocopa ja l'ha guanyat Sogecable

Si tenim una cosa clara, abans de la final que aquesta nit enfrontarà les seleccions d'Alemanya i Espanya, és que aquesta Eurocopa ja l'ha guanyat Sogecable. Després d'un any en què va baixar els ingressos per la guerra del futbol amb Mediapro (La Sexta) i la pèrdua dels drets d'emissió de la Premier League en favor de TVE, el grup propietari de la plataforma Digital+ i de la cadena privada Cuatro va decidir apostar fort per l'Eurocopa. Una operació arriscada tenint en compte el pes de la història, però que seria més beneficiosa, evidentment, quant més lluny arribés la selecció espanyola en la mateixa competició. Per tant, l'ultranacionalisme de la cadena Ser i de Cuatro no s'ha d'entendre només com una opció política, sinó també com un instrument que aprofita una bona oportunitat, per generar grans beneficis econòmics. Avui, la programació especial de Cuatro començarà a les dotze del migdia, ni més ni menys que nou hores abans de la final. En el futbol tot depèn dels gols que fas a la porteria contrària, però, amb els sobrevinguts èxits d'Espanya, tant Cuatro com Digital+ han posat en marxa una maquinària extraordinària de fer diners. Al marge d'això, també cal destacar la gran qualitat d'algunes iniciatives. En primer lloc, la possibilitat de veure en directe els partits per internet, així com la retransmissió dels partits en alta definició, a través de Canal+HD. I com que a la bona televisió el que més importa són els continguts, els amants del futbol hem disfrutat moltíssim amb programes com Informe Robinson i especialment amb Eurocopa+, que totes les nits han presentat Nacho Aranda i Michael Robinson.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com