27 de maig 2008

Estrelles de la fama a la blocosfera cinematogràfica

En els últims dies he rebut dues meme-estrelles al passeig de la fama de la blocosfera cinematogràfica, i per tant ara tinc el compromís de donar 10 estrelles més. La primera estrella me la va donar el Nightwing80 del bloc Meo Quidem Animo, i la segona m'arribava a través de Jaume Llambrich i el seu bloc El Basar de les Espècies. Així, només em queda agrair-los el seu gest, si bé això m'obliga també a mullar-me i per tant a donar-vos uns quants noms. Les meues estrelles de la blocosfera cinematogràfica van per als blocaires següents:

1-Jesús M. Tibau i el seu bloc Tens un racó dalt del món. Tot i parlar majoritàriament de literatura, Tibau té una secció intermitent sobre pel·lícules, amb ressenyes cinematogràfiques i diàlegs memorables del cel·luloide.
2-Diari sexual d'una ebrenca a la ciutat. Perquè gairebé cada dia ens explica una pel·lícula d'aquelles de dos rombos.
3-Una noia geek, perquè també parla en català de televisió i sèries, el tema que aquí més ens interessa.
4-El Ventet del Sud, perquè de tant en tant l'Emili Nieto també ens parla de cinema i televisió.
5-Josep Gasulla i el seu bloc Tortosa, perquè durant un temps ha estat repassant una sèrie de pel·lícules mítiques i clàssics moderns, imprescindibles per a qualsevol afeccionat al cine.
6-Jesús Ferré, pel magnífic videobloc La cuina de Jesús.
7-Oriol Gracià i el seu Meiquinof, perquè ens explica les bambalines d'una producció documental.
8-El bloc El Racó d'Spliter86, perquè l'altre dia ens va fer una molt bona crònica personal de l'estrena de la nova pel·lícula d'Indiana Jones.
9-El Basar de les Espècies, de Jaume Llambrich, perquè sempre té en compte la cultura cinematogràcia i la ciència-ficció als seus comentaris i articles.
10-Meo Quidem Animo, perquè Nightwing80 sempre parla de temes que ens interessen. A més, fins i tot ha col·locat un compte enrera amb el que falta per a l'estrena de la nova pel·lícula de Batman!

Enhorabona a totes i a tots els premiats! Podeu recollir (i personalitzar) la vostra pròpia estrella aquí i continuar, si us ve de gust, repartint el premi a qui vulgau.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

7 COMENTARiS:

  1. Gràcies Gustau! Quin luxe estar envoltat de tanta estrella! :D

    ResponElimina
  2. moltes gràcies gustau! al final, entre tots, crearem una autèntica Galàxia!

    :D

    ResponElimina
  3. Gràcies Gustau. Ja me l'he penjat al blog i perquè no me la puc penjar a la solapa, je je je

    ResponElimina
  4. Moltes gracies per l'estrella

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies! Estrella inesperada i molt benvinguda!

    ResponElimina
  6. Ostres Gustau! Em deixes sorprès doblement! Primer, perquè has tingut el valor i la dedicació de llegir-lo, la qual cosa m'omple de goig. I segonament, per rebre una estrella. Ostres, noi, moltíssimes gràcies!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com