19 de maig 2008

Allau de futuribles per al Barça

La Lliga ha acabat i el Barça ha tornat a fer una temporada més que decebedora. Ja se sap que Guardiola serà el nou entrenador i tothom coincideix que el president Laporta tindrà una última temporada per intentar redreçar el rumb del primer equip de futbol. Jugadors emblemàtic del primer projecte de Laporta, com Ronaldinho, Etoo i Deco, difícilment continuaran la temporada 2008-2009, i això fa que s'obri la veda de parlar dels nous fitxatges. Durant els últims dies hem sentit tants de noms, que ja he perdut el compte. Per exemple, avui el diari Sport publica que el Barça ha preguntat pels extrems Silva (València) i Van Persie i Wilcott (Arsenal). Del club valencianista també s'han dit altres jugadors, com el golejador asturià David Villa. Un altre matador que podria venir al Barça és el mallorquinista Dani Güiza, pichici de la lliga espanyola que ahir va celebrar la seua última jornada. Menys opcions té l'argentí Rodrigo Palacio, encara que diuen que ha estat recomanat per Cruyff. En canvi, els fitxatges que ja estarien força avançats serien els dels jugadors sevillistes Alves i Keita.
El migcampista Daniele de Rossi, també conegut com el Beckham italià i format a les categories inferiors de l'AS Roma, estaria a l'agenda de Guardiola per substituir Deco. En el mateix lloc també col·loquen un altre portuguès, el jove Joao Moutincho, migcampista de l'Sporting de Lisboa, i el brasiler Diego, del Bayern de Munich. També ha sonat força el davanter francès Karin Benzema, però el seu fitxatge serà molt complicat, ja que el jugador voldria quedar-se una temporada més a l'Olympique de Lió. Així, el Barça ja ha començat les negociacons per contractar Huntelaar, el golejador de l'Ajax, i el defensa Christian Chivu, sempre pretengut pel club blaugrana. Però el central que ja sembla que ja està pràcticament lligat és Gerard Piqué, que tornarà a casa després del seu periple pel Saragossa i el Manchester. Altres defenses de la llarga llista de futuribles són els argentins Daniel Díaz (Getafe) i Colocinni (Deportivo). Com Huntelaar, de la lliga holandesa també podria venir el tapat Afellav, migcampista marroquí amb nacionalitat holandesa que juga al PSV Eindhoven. Hi ha noms per a tots els gustos i opinions. Però pocs noms que il·lusionin. Si de cas, jo apostaria pel fitxatge de Benzema i Alves, amb un bon parell de centrals i de migcampistes. I que el Barça no s'esperi a algun dels triomfadors de l'Eurocopa, ja que aquests fitxatges no acostumen a sortir-li gaire bé.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com