23 de març 2008

L'assassí de John Lennon és Jared Leto

30 quilos és el pes que ha hagut de guanyar Jared Leto, un dels actors joves més desitjats de Hollywood, per posar-se a la pell de Mark David Chapman. Ho podem veure en el pòster de la pel·lícula Chapter 27, que recrea la vida del conegut assassí de John Lennon. La pel·lícula s'estrena de forma limitada als Estats Units la propera setmana, segons podem llegir a Blog de cine, però a l'Estat espanyol encara no se sap quan arribarà. Chapter 27 està dirigida per J.P. Shaefer, que debuta en la realització. A més de Leto, en el repartiment també hi ha Lindsay Lohan i Mark Lindsay Chapman (nom molt semblant al de l'assassí de Lennon), que és l'encarregat d'interpretar a l'antic membre dels Beatles. Com podeu veure al pòster i també al vídeo que us he posat a continuació, la transformació física de Leto és espectacular. De fet, físicament també em recorda una mica Elton John, pel que suposo que podria interpretar perfectament un biopic sobre el músic i cantant, si algun dia li proposessin... Però el que més m'ha impactat a sigut veure a Leto interpretant l'assassí de Lennon, just davant de l'edifici d'apartaments Dakota, on el mataria el 8 de desembre del 1980, poc després d'haver comprat un exemplar del llibre El vigilant en el camp de sègol, de J.D. Salinger. Teniu més informació sobre la relació entre Lennon i Chapman en aquesta entrada del bloc Escrito con sangre.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com