25 de març 2008

La comèdia 'Samantha ¿Qué?' arriba a TNT

El canal temàtic TNT (Digital+) estrena aquesta nit en primícia la sèrie Samantha ¿Qué?, una de les comèdies revelació de l'última temporada als Estats Units. La seua emissió en obert encara no té data, encara que la cadena privada Cuatro ja ha anunciat l'adquisició dels drets. La sèrie, inspirada en les històries de la novel·lista irlandesa Cecelia Ahern, està protagonitzada per l'actriu Christina Applegate, i explica la situació d'una psiquiatra que, després de patir un coma de vuit dies, es desperta sense recordar cap detall de la seua vida privada. Applegate va ser nominada als Globus d'Or 2008 com a millor actriu d'una sèrie de televisió, i als Screen Actors Guild Awards 2008 en la mateixa categoria. A més, Samantha ¿Qué? també ha rebut una altra nominació als People’s Choice Awards 2008, en la categoria de nova comèdia per a televisió. De fet, Samantha ¿Qué? va ser una de les noves sèries que va aconseguir la temporada completa, en aquest cas a la cadena ABC. En els seus primers tres episodis, la sèrie va aconseguir una espectacular mitjana de 14,5 milions d'espectadors, el que la va convertir en la sèrie d'estrena més vista de la temporada, només superada per Sin cita previa (Private Practice), que als Estats Units també emet l'ABC (al nostre país l'ha estrenat el canal Fox, i Antena 3 ha adquirit els drets en obert d'aquest spin-off d'Anatomía de Grey). En el cas de Samantha ¿Qué?, el canal TNT l'estrena avui a les 23.15 hores amb un doble episodi.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com