2 de gen. 2008

Concert de Poveda i Maria del Mar Bonet al 33

El canal 33 emet aquesta nit, a partir de les 23.30, el concert que van oferir el cantaor català de flamenc Miguel Poveda i la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet al Mercat de Música Viva de Vic, amb el títol Els treballs i els dies. El concert al festival de Vic va ser just després de l'estrena d'aquest mestís i sorprenent espectacle a Nova York, Barcelona i Frankfurt. El concert d'aquesta nit al 33 és, per tant, una ocasió única per escoltar Maria del Mar Bonet i Miguel Poveda en un espectacle centrat en l'àmbit de la música tradicional i en els sons musicals mediterranis. El programa s'emet tant pel 33 analògic com pel nou 33 de la televisió digital terrestre (TDT), i Televisió de Catalunya ha programat diferents repeticions del concert (la primera, a les 02.35 de la matinada).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com