31 de des. 2007

'Los Increíbles', l'emissió més vista a la TDT

La pel·lícula Los Increíbles, que el canal Antena.Neox va preestrenar ahir a la nit, va convertir-se en el programa més vist de la curta història de la televisió digital terrestre (TDT) al nostre país. Les aventures de la família de superherois va assolir una mitjana del 2,2% de quota de pantalla, i uns 386.000 espectadors, una dada excel·lent, que segons Formula TV equival al 19,2% de la quota de pantalla de les llars espanyoles que tenen accés a la TDT. Los Increíbles, a més, es va emetre sense publicitat, gràcies a la col·laboració de Sony Play Station. Suposem que no passarà el mateix amb l'estrena oficial de la superproducció de Pixar Animation, prevista per demà, 1 de gener, a la cadena matriu Antena 3. En qualsevol cas, aquesta experiència demostra que per impulsar decididament la TDT cal que les cadenes apostin per continguts atractius i de qualitat, però sobretot exclusius. És a dir, que només es puguin veure si la gent té accés a la TDT. En cas contrari, l'apagada analògica ens agafarà a tothom amb els pixats al ventre.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com