30 de des. 2007

Televisió de Catalunya arriba a Zattoo

Televisió de Catalunya ja es pot sintonitzat a través de la plataforma de televisió per internet Zattoo. Seguint els passos d'Extremadura TV, que va arribar a Zattoo fa uns mesos, ara també es pot veure TVC Internacional (TVCi) al costat dels canals espanyols generalistes La 1, La 2, Antena 3, Cuatro, Telecinco i La Sexta, així com el canals temàtic Canal 24 Horas de TVE. En aquest sentit, ja vam apuntar que la incorporació dels canals autonòmics a Zattoo (més enllà de la pujada als satèl·lits, per a la seua emissió internacional) era un nou camí que podia explorar TV3 per garantir la seua arribada a altres territoris. I més ara, després que el govern del PP a la Generalitat Valenciana ha començat a complir la seua amenaça de tancar repetidors. Era molt estrany que Televisió de Catalunya no s'hagués fixat abans en Zattoo, quan altres vegades havia estat la pionera en l'emissió dels seus continguts per internet. A més a més, amb TVCi també han arribat a Zattoo més canals: la cadena autonòmica Aragón TV, Canal Parlamento, The Poker Channel i també Popular TV, la cadena de televisions locals del Grupo Cope.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Sembla que han eliminat Teledeporte; al menys, a mi no m'apareix a la llista.

    ResponElimina
  2. Tens raó. Pel que sembla, RTVE ha degut substituir Teledeporte per Canal Parlamento. Un gran error, tot i que suposo que han degut tindre problemes per la retransmissió internacional d'alguns esdeveniments esportius, pels quals no deuen tenir els drets.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com