29 de des. 2007

La tele dels bisbes al costat de Playboy TV

Una de les primeres novetats que portarà 2008 a la plataforma de televisió Digital+ serà la incorporació de la versió per satèl·lit del canal Popular TV, que és la cadena de televisions locals del Grupo Cope. La notícia no ha deixat de sorprendre els entesos dels sector, ja que cal recordar que Digital+ pertany a Sogecable, participada majoritàriament pel Grupo Prisa, que a través dels seus mitjans més importants, la Cadena Ser i el diari El País, està directament enfrontada a la línia editorial de la cadena de la Conferència Episcopal Espanyola. Sembla, però, que l'acord entre Digital+ i Popular TV és imminent, i que la televisió dels bisbes entrarà al selecte club dels primers 100 canals del dial. Concretament, Popular TV es podria sintonitzar al dial 98 de Digital+, el lloc que actualment ocupa el canal francòfon TV5 Monde. Però si això passa, Popular TV quedarà emparellada amb el canal eròtic Playboy TV, que no ocupa el dial 69 sinó el 99. De fet, Popular TV ofereix una variada oferta de programació infantil i juvenil, al costat de sèries, cinema clàssic i l'actualitat diària de la societat i de l'Església, amb programes com Ángelus y Santa Misa, Los caminos de Jesús o El rosario de las familias. Demà diumenge, per exemple, emetrà des de la plaça de Colon de Madrid la Celebración por la familia cristiana. A la mateixa hora, Playboy TV estarà emetent Justicia erótica: la mano firme de la jueza i també Vecinitas sexis de Playboy.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com