15 de nov. 2007

Primer episodi de la segona temporada d''Héroes'

Tot seguit teniu el primer episodi de la segona temporada de la sèrie Héroes, en versió original amb subtítols en castellà. Si encara no l'heu descarregat d'internet o no podeu esperar-vos a l'estrena oficial de la nova temporada al nostre país, aquí teniu l'episodi complet.

www.Tu.tv

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. q fort!!!!!!!!! tinc que demanar-li al Petrelli q m done forces per esperar q arribe a tv3? aguantaré????

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com