15 de nov. 2007

La revista 'Newsweek' fitxa un conegut blocaire

Avui llegeixo al portal Comunicació 21 que el setmanari nord-americà Newsweek acaba de fitxar un dels blocaires més coneguts dels Estats Units, amb l'objectiu que faci la cobertura informativa de la campanya electoral del 2008. Aquest blocaire és Markos Moulitsas, autor del bloc Daily Kos, un diari personal molt popular pel seu to esquerranós i satíric, que irrita els lectors més conservadors. Diàriament, Daily Kos rep mig milió de visites, i és el bloc número 12 entre els preferits de la pàgina Technorati. D'aquesta manera, Newsweek ha confirmat la idea que els blocaires han passat de ser un fenomen molt reduït al món d'internet, a formar part dels grans mitjans de comunicació. Evidentment, els articles de Moulitsas també es podran llegir a la versió digital de Newsweek, que ja ha rebut nombroses crítiques per aquest polèmic fitxatge. En realitat, no és el primer fitxatge d'un blocaire o d'un videoblogger per part d'un mitjà de comunicació tradicional, però la incorporació de Moulitsas a Newsweek sens dubte servirà per accelerar i consolidar aquest procés. Un procés que inevitablement acabarà estenent-se a la resta del món, a mesura que els mitjans convencionals comencin a creure en les possibilitat reals d'internet i en la necessitat d'incorporar noves veus i noves opinions.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com