7 de nov. 2007

La quarta de 'House', en primícia però subtitulada per Fox

Fa uns dies us parlava de la gran idea que ha tingut el canal temàtic AXN, d'avançar l'estrena de la sèrie Gossip Girl gràcies al fet que no s'espera a tenir-la doblada al castellà, sinó que l'emetrà directament en versió original amb subtítols. Ara ha estat el canal Fox el que ha anunciat que farà el mateix amb l'esperada estrena de la quarta temporada de House. En un principi, Fox havia previst estrenar els nous episodis de House al gener, un cop tingués doblada la quarta temporada de la sèrie. Però ahir va anunciar que també adoptarà aquesta fórmula amb què els canals temàtics volen combatre les cadenes generalistes (Cuatro va emetre en primícia només el primer episodi de la quarta temporada, fa unes setmanes) i també les descàrregues de les sèries d'internet. Concretament, la quarta temporada de House s'estrenarà a Fox el proper 20 de novembre, a partir de les 00.05 hores de la nit. I la versió doblada dels nous episodis arribarà igualment, i tal com estava previst, a partir del gener del 2008. A més, Fox ja ha dit que ha decidit implantar aquesta fórmula per estrenar noves sèries i productes de qualitat, que també emetrà en un horari reservat. Sens dubte, una gran notícia per als aficionats a les sèries nord-americanes, que haurem d'esperar una mica menys per poder veure les nostres sèries preferides en bones condicions. Per exemple, Perdidos o 24, de la qual Fox ha estrenat les últimes temporades amb massa retard. I a més, en versió original!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com