6 de nov. 2007

Cuatro estrena 'Gominolas', una altra visió sobre els 80

Finalment, després d'una promoció que ha arribat a fer-se pesada, la cadena privada Cuatro estrenarà aquesta nit Gominolas, la seua nova aposta de producció pròpia. Serà a partir de les 22.15 hores. D'entrada, l'argument és força atractiu: què fan ara, vint anys després, els components d'un d'aquells grups musicals infantils dels anys 80. Una pregunta que molt sovint ens hem fet, quan hem vist antigues actuacions de gent com Parchís, Enrique y Ana, Botones o Regaliz. En segon lloc, crida l'atenció el grup de protagonistes: Fernando Tejero, Arturo Valls, Kira Miró i el més desconegut Gorka Lasaosa. Però sobretot, el més interessant és saber que Gominolas és una producció de Globomedia i una creació de Nacho García Velilla, el responsable de sèries com 7 Vidas o Aída, sens dubte dues de les millors sèries espanyoles de comèdia de l'última dècada. D'entrada, Cuatro ha decidit apostar molt fort amb Gominolas, fins al punt que ha traslladat la consulta de House, un dels plats estrella de la cadena, als dijous. Tot i així, Gominolas ho tindrà difícil, ja que els dimarts a la nit haurà de competir directament amb altres sèries espanyoles, com RIS (Telecinco), El síndrome de Ulises (Antena 3) i Herederos (La 1), però sobretot amb els partits de futbol de la Lliga de Campions. Siga com siga, l'estrena de Gominolas a Cuatro ha aixecat molta expectació, i la cadena ha programat una estrena multimèdia, amb l'emissió en directe del capítol a través del web. A més, el primer episodi també estarà disponible un dies al web de Cuatro, i es podrà descarregar tant en els sistemes IPod com Mp4, i també es podrà veure a través de Digital+ Móvil a l'oferta de Vodafone Live.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com