5 de nov. 2007

Els crims de 'Dexter' arriben a Fox

La cadena de pagament Fox estrena aquesta nit i en exclusiva Dexter, una de les sèries més esperades de l'any. Dexter, que va ser un dels èxits de la passada temporada als Estats Units, explica la història d'un policia forense que en realitat és un psicòpata, i que es converteix en un assassí en sèrie. L'encarregat d'interpretar Dexter Morgan és l'actor Michael C. Hall, un dels protagonistes d'una altra sèrie de culte, A dos metros bajo tierra. De fet, l'actor protagonista no és la única cosa que comparteixen les dues sèries, ja que el creador de Dexter és Michael Cuesta, un dels directors de capçalera de l'altra, A dos metros bajo tierra. Altres creatius de Dexter han participat en sèries com Los Soprano, Smallville o The O.C. En aquest sentit, Dexter està basada en una novel·la de Jeff Lindsay, titulada Darkly Dreaming Dexter, que la cadena Showtime (considerada per alguns la nova HBO) va estrenar a l'octubre del 2006. L'últim episodi de la primera temporada va aconseguir un rècord d'audiència absolut, aconseguint 1,1 milions d'espectadors i convertint-se en la sèrie més vista a Showtime, una cadena que només té 20 milions de subscriptors i que mai publica les seues dades d'audiència. El mes passat, l'estrena de la segona temporada també va arrencar amb força, repetint el milió d'espectadors del final de la temporada anterior. Showtime, que vol convertir Dexter en la seua sèrie estel·lar, va fer una intensa campanya promocional de la nova temporada, fins al punt de tenyir de color roig un bon nombre de fonts dels Estats Units.
Amb tot, la incorporació de Dexter a la graella de la Fox representa la reducció de la franja de programació destinada a la tercera temporada de Perdidos, ja que a partir d'avui només s'emetrà un episodi per setmana. Així, Dexter començarà a les 22.25 hores.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Ahir vaig veure el primer episodi, i es fabulosa, el moment en que el pare se n'adona que el seu fill no es massa normal es antològic.
    Una serie molt recomanable.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com