6 de nov. 2007

TNT recupera 'The Wire', una altra sèrie de l'HBO

Diumenge vaig comentar-vos l'estrena del nou bloc TNT de Luxe, amb què la cadena de pagament TNT ha començat a programar sèries de culte com Angels in America o Larry David. Ahir al vespre va saber-se que la sèrie que substituirà la minisèrie Angels in America, que explica els primers anys de la SIDA a Nova York en plena era Reagan, no serà altra que la sensacional The Wire (Bajo escucha). La recuperació de The Wire és una bona notícia, ja que després de l'emissió de les dues temporades al canal Fox no hi havia indicis de l'estrena dels nous episodis al nostre país. Finalment, sembla que TNT s'ha quedat amb els drets de The Wire, una de les sèries més importants de la cadena HBO. Serà a partir del 16 de desembre, a les 22.00 hores. Com ja us he comentat altres vegades, The Wire (Bajo escucha) és una sèrie de qualitat màxima, que ha estat molt lloada per la crítica nord-americana. Una crònica realista, enèrgica, pausada, profunda i absorvent, ambientada en el submón de la droga, la complicitat dels narcotraficants amb els interessos polítics i judicials, i la feina fosca del departament de policia de la ciutat de Baltimore. Però no us espereu la típica sèrie de policies, d'acció, amb persecucions de cotxes i tirotejos... The Wire, protagonitzada pel detectiu Jimmy McNulty, és una altra cosa. Així, tot i que The Wire no aconsegueix els resultats d'altres sèries de l'HBO, la cadena va decidir atorgar-li una cinquena temporada que s'estrenarà l'any que ve, seguint la seua política d'apostar per la qualitat abans que per l'audiència. D'altra banda, el seu intèrpret és Dominic West, a qui recentment hem vist fent el personatge de Theron a la pel·lícula 300.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com