4 de nov. 2007

Sèries de culte al nou bloc de programació TNT de Luxe

El canal de pagament TNT, disponible en exclusiva als dials 24 i 45 de Digital+, estrena aquesta tarda el nou bloc de programació TNT de Luxe, dedicat a l'emissió de sèries de culte i grans esdeveniment musicals. De fet, el bloc comença avui amb l'emissió en exclusiva d'un especial de Justin Timberlake i l'estrena de tres grans sèries nord-americanes: Angels in America, Larry David i Tres hombres casados. A la minisèrie Angels in america, producció de la cadena HBO que fa cosa d'un any ja es va poder veure per Canal+, hi ha un repartiment espectacular que ja diu molt: Al Pacino, Meryl Strepp, Emma Thompson i Marie-Luise Parker per contar-nos una història sobre els primers anys de la SIDA a Nova York, en el context de l'era Reagan. De fet, Angels in America és una de les sèries de més prestigi dels últims anys, fins al punt que va aconseguir 5 Globus d'Or i 11 premis Emmy.
D'altra banda, Larry David no és altre que el creador d'altres sèries de culte de la televisió, com Seinfeld. En aquesta sèrie, que ja vam poder veure per Paramount Comedy i ara també s'ha estrenat a La Sexta, David s'interpreta a ell mateix, un neuròtic productor de televisió que de qualsevol cosa insignificant acaba fent-ne una muntanya. Finalment, Tres hombres casados és una altra comèdia de la cadena HBO, sobre els reptes del matrimoni masculí, que el canal TNT emetrà a les 23.35 hores.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com