23 de nov. 2007

Últimes novetats sobre la sèrie 'Terminator: las crónicas de Sarah Connor'

Una de les sèries que tinc més ganes de veure, si la vaga de guionistes no ho impedeix, és Las Crónicas de Sarah Connor, que la cadena nord-americana Fox té previst estrenar a partir del gener. Avui he llegit que, per si no havia quedat prou clar l'origen d'aquesta sèrie, s'inclourà un més que evident Terminator al davant del títol, com es pot veure en aquest póster amb que s'ha començat a promocionar la cosa. La data prevista per a l'estrena era el 14 de gener, però l'episodi pilot (que s'havia anunciat com un telefilm de dues hores) es dividirà en dues parts, de manera que la primera es podrà veure ja el 13 de gener, mentre que la segona part s'emetrà l'endemà, en la data prevista. L'encarregat de dirigir l'episodi pilot serà David Nutter, tot un veterà i autor de força episodis de Los Soprano, Smallville o Expediente X. Per cert, que Sarah Connor ja no serà Linda Hamilton, sinó l'actriu Lena Headey (la reina de 300), mentre que l'encarregat d'interpretar John Connor serà Thomas Dekk, l'amic de l'animadora Claire a la sèrie Héroes.
En principi, l'argument de la sèrie transcorrerà entre els anys 1997 i 2032, és a dir, entre el final de la pel·lícula Terminator 2: El juicio final, i l'inici de la tercera part de la nissaga cinematogràfica més cyborg, Terminator 3: la rebelión de las máquinas. La sèrie estarà produïda, com era d'esperar, per Mario Kassar, i l'encarregat d'escriure la bíblia és Josh Friedman, autor de l'esplèndid guió de La guerra de los mundos. La idea és que Terminator: las crónicas de Sarah Connor estiga relacionada amb la nova pel·lícula de Terminator, que podria estrenar-se també l'any que ve.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com