23 de nov. 2007

'Pulp Fiction' i Andrés Calamaro

Fa dies que tinc ganes de parlar del nou videoclip de l'argentí Andrés Calamaro (el meu ídol musical), que en realitat és el segon single del seu nou disc, La lengua popular. El clip està dirigit per Claudio Divella, i és un pla seqüència de 360 graus, protagonitzat pel mateix Calamaro en diferents situacions, però acompanyat per altres personatges coneguts o molt populars. Així, la volta comença amb el mateix Calamaro fent de pare amb la seua filla als braços, el que suposa tota una presentació en societat. També surt Vicentico, l'excantant de Fabulosos Cadillacs, fent de director d'orquestra, així com el músic i productor Cachorro López fent d'Eduardo Manostijeras. També surt un pòster gegant de Carlos Gardel, però encara hi ha més al·lusions cinematogràfiques, ja que apareixen dos jugadors de bitlles que recorden la gent d'El gran Lebowsky, i també un guionista que recorda Barton Fink, també dels germans Coen. Però el millor és al final, quan Calamaro i la seua dona Julieta Cardinali (no és la cantant Natalia Oreiro, com alguns han interpretat) apareixen caracteritzats com els personatges de John Travolta i Uma Thurman a la pel·lícula Pulp Fiction, en aquella coneguda escena en què ballen un twist. Per cert, la cançó es diu Carnaval de Brasil. Aquí teniu el vídeo...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com