25 de nov. 2007

'La hora chanante' surt en DVD

Serà sens dubte un dels DVD més venuts aquest Nadal. El canal Paramount Comedy ha decidit editar i posar a la venda un pack recopilatori de La hora chanante, que ha supervisat el mateix Joaquín Reyes, i que es comercialitzarà a partir del 4 de desembre. Segons llegim avui al bloc Vaya Tele!, la capsa de La hora chanante porta dos DVD amb el millor de les cinc temporades. A més, també porta material inèdit (amb escenes eliminades i l'episodi 51, mai emès per televisió), un còmic dissenyat per Joaquín Reyes i un pòster amb els cromos dels personatges. Tota una joia de col·leccionisme freak, ja que segurament serà l'únic material oficial que s'editi d'aquest programa de culte, que ha passat a millor vida des que la troupe de Reyes va fitxar per TVE per fer el nou espai Muchachada Nui. El pack s'ha fet amb una edició limitada i només costarà uns 28,95 euros (tot i que l'FNAC el deixarà per 23,95 euros). Paramount Comedy encara emet La hora chanante i també podíem recuperar alguns gags memorables a través de You Tube, on la sèrie encara s'ha fet més popular, però no hi ha res com tenir un pack en DVD amb el millor del programa que va revolucionar l'humor al nostre país.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com