2 de nov. 2007

'Alias' continua gràcies al còmic

Els seguidors de la sèrie Alias, la primera gran obra mestra del guionista i productor executiu J.J. Abrams abans de Perdidos, ja podem disfrutar de més aventures de l'espia Sidney Bristow. Aquesta vegada no és gràcies a un videojoc o a una pel·lícula, sinó a un art més primitiu però igual de necessari, el còmic. L'editorial Planeta DeAgostini acaba de posar a la venda un volum amb 61 pàgines a color, amb les noves aventures d'Alias, amb guió de Pierluigi Cothran i dibuixos d'Alberto Ponticelli, el conegut il·lustrador de Sam and Twitch. Qui millor que dos italians per dibuixar el còmic d'una sèrie que ens va desvatllar els invents i les troballes del gran Rambaldi? Com ja sabreu, Sydney Bristow és una super-espia, molt camaleònica i eficaç, que és reclutada per una divisió secreta de la CIA, l'enigmàtica SD-6, just quan encara és a la universitat. A la sèrie, el personatge protagonista estava interpretat per Jennifer Garner, i per tant és d'agrair que Ponticelli hagi respectat la seua fesonomia als dibuixos. De fet, tant Cothran com Ponticelli s'han inspirat en la trama de la sèrie de televisió, per recrear Alias en aquest còmic veritablement imprescindible per als seguidors de la ficció televisiva. A més, aquesta versió en còmic d'Alias té un preu d'escàndol: només 5,95 euros.

Per saber més:
-Article sobre Alias a la Wikipedia
-Bloc d'Alberto Ponticelli

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com