2 de nov. 2007

Primer màster de ciència ficció

M'acabo d'inscriure al I Màster Sci Fi de ciència ficció. El futur demanda professionals amb capacitat d'avançar-se als fets que vindran, i també especialistes en la presa de decissions sobre el que vindrà de forma inevitable. Per respondre a aquesta demanda, el canal Sci Fi ha dissenyat el primer Máster en Ciencia Ficción, amb un interessant pla d'estudis que ens permetrà pronosticar les amenaces i les oporunitats que ens oferiran el futur apocalíptic i també els móns paral·lels. El màster consisteix en visionar alguns dels títols més representatius del gènere, així com una sèrie de pel·lícules complementàries que han estat seleccionades pel canal Sci Fi, per obtenir una millor formació en la matèria. Cada pel·lícula equival a una assignatura, i després de veure cada títol l'alumne haurà de contestar un qüestionari al web del canal. El pla d'estudis es desenvolupa des del 9 de novembre fins al 31 de desembre d'enguany, i durant aquest període es projectaran un total de 40 pel·lícules o assignatures. Durant aquest termini, tots els interessats en aconseguir el títol de màster en ciència ficció podran inscriure's de forma gratuïta i convertir-se en alumnes. Cada setmana hi haurà cinc pel·lícules i cinc preguntes a la secció d'exàmens del web. Així, la primera setmana el programa d'estudis consisteix en Memoria letal, Mars Attack, Cerco alienígena, Nos invaden los aliens i E.T., el extraterrestre. Tot i això, el màster inclou el visionat d'altres pel·lícules com Desafío total, Matrix, Doce monos, Naves misteriosas, Más allá de la cúpula del Trueno o La nueva arma del Reich. A més, el màster també ens atorga una sèrie de beneficis i també premis per a tots els alumnes matriculats, entre els quals destaquen càmeres digitals Canon A450 o packs de l'edició col·leccionista de la sèrie Héroes.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Potser que sigui al 2008 i no enguany? És que m'ha semblat llegir això a la seva web...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com