23 de nov. 2007

Així és 'The IT Crowd'

Una de les estrenes més esperades de la tardor és l'arribada de la sèrie The IT Crowd al nostre país, que Canal+ començarà demà amb el títol entre parentèsi de Los informáticos. El canal premium de Digital+ estrena demà, a partir de les 20.30 hores, aquesta producció britànica que ja ha esdevingut una sèrie de culte. Escrita per Graham Linehan i produïda per Ash Atalla (The Office), la primera temporada de The IT Crowd té només sis episodis, però ja té vuit episodis més d'una segona temporada, que el britànc Channel 4 va estrenar a l'agost. La sèrie es desenvolupa a les fícties Industrias Reynholm, una companyia de Londres en què treballen tres membres del departament informàtic, ubicat en un soterrani desordenat, brut i caòtic, que contrasta amb les magnífiques vistes de la ciutat que tenen altres despatxos de l' oficina. Al primer episodi, coneixerem Jen, una jove executiva que aconsegueix feina a l'empresa de forma lamentable, ja que menteix quan afirma que té experiència en informàtica. Això fa que entri de cap al departament d'informàtica, on coneixerà Roy, el geek aficionat als còmics i poc treballador, i Moss (el nerd asocial que encara viu amb la seua mare). Com us deia, The IT Crowd és tot un fenomen, i en serveis de vídeos com You Tube podeu trobar alguns fragments dels episodis, en versió original amb subtítols en espanyol (que és com demà l'estrenarà Canal+). Aquí us deixo un vídeo amb la primera part de l'episodi pilot...




About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. L'altre dia em vaig mirar els tres primers episodis. Fa molt riure, tot i que als informàtics ens pinta com una colla de friquis. Vols dir que ho som tant? Je,je.

    ResponElimina
  2. Tinc moltes ganes de veure-la...Interessant bloc...em sembla que anirà directe a la meva llista de preferits... :)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com