22 de nov. 2007

'Anatomía de Grey' canviarà de narradora i inclourà una relació lèsbica

Ja vaig escriure en una altra ocasió que cada vegada m'interessaven menys les històries del personatge de Meredith, sobretot a partir de la segona meitat de la tercera temporada de la sèrie Anatomía de Grey. I avui he llegit al bloc Series Adictos que la quarta temporada tindrà moltes novetats, com la introducció d'una relació lèsbica o el fet que Meredith deixarà de ser la narradora de la sèrie. Crec que és important aquest canvi en el punt de vista de la història, tot i que és un fet que no és gaire habitual a la ficció televisiva. De vegades hi ha canvis en el punt de vista, però només acostuma a utilitzar-se amb motiu d'algun episodi especial. El que no sé és si aquest canvi de narrador a Anatomía de Grey serà només en un episodi, mentre duri un arc argumental o durant tota la recta final de la quarta temporada, ja que si és així serà difícil justificar que la sèrie continuï dient-se Anatomía de Grey. El que està clar és que això passarà a l'onzè episodi de la quarta temporada, que és l'últim que han escrit els guionistes abans de començar la vaga, per deixar els seguidors d'Anatomía de Grey amb una gran tensió, ja que el canvi de narrador coincidirà amb algun esdeveniment molt tràgic. De fet, com que no sóc gens partidari de les veus en off, ni a les introduccions ni als epílegs dels capítols, crec que el millor seria eliminar directament la veu de qualsevol narrador.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com