11 d’oct. 2007

El Circ Raluy al programa 'Un lloc per viure' de TV3

La vida dels membres del Circ Raluy és un dels temes que avui tractarà el programa Un lloc per viure, el programa amb què TV3 vol apropar als espectadors les diferents situacions de l'habitatge a Catalunya. En el cinquè programa d'Un lloc per viure, Lluïsa Raluy explicarà com es viu en una caravana anglesa de l'any 1948, amb només 22,5 metres quadrats de superfície que cal compartir amb dues filles més. De fet, Raluy ha viscut tota la vida al popular circ que té la seua base d'operacions a l'Aldea, i ella és la quarta generació d'una gran família dedicada al circ. Però pel caràcter itinerant del circ, el màxim de temps que ha viscut en un lloc són sis mesos. El principal inconvenient de la seua vida itinerant és la dificultat per conservar les amistats, però Lluïsa Raluy no té la sensació d'haver imposat aquest estil de vida a les seues filles, ja que considera que viatjar les ha enriquit. El reportatge Visc en un circ i altres punts de vista sobre l'habitatge es podran veure al cinquè programa d'Un lloc per viure, avui a les 22.25 hores per TV3 i també per Televisió de Catalunya Internacional.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com