11 d’oct. 2007

Antena 3 retira '24' i Sutherland haurà d'anar a la presó

La gent del Club de Fans de 24 han estat alguns dels primers que han manifestat el seu malestar per la decisió de la cadena privada Antena 3 de retirar de la programació d'avui els dos episodis de la sèrie de Jack Bauer. Al foro del Club de Fans de 24 a internet es pot veure un banner de capçalera amb la inscripció Antena 3 nos la ha vuelto a jugar, pero con Jack Bauer no juega nadie, en què també es pot veure al personatge de 24 disparant contra el logotip de la cadena de Planeta. De moment, no queda clar si Antena 3 ha retirat la sèrie definitivament o si la interrupció d'avui només és deguda al pont del Pilar. Siga com siga, la realitat és que la cadena privada ha programat per avui la pel·lícula Escape de Absolom en lloc dels dos episodis de 24, una sèrie que Antena 3 ha maltractat fins a límits insuportables. Encara que 24 torni dijous que ve, o fins i tot encara que Antena 3 decideixi canviar-la de dia o passar-la directament a Antena.Neox, un dels seus canals de TDT, hi haurà milers de seguidors de la sèrie que continuarem mirant-la. Per molt que Antena 3 no es mereixi la nostra fidelitat. Però el que està clar és que Antena 3 està obligada per contracte a emetre la sèrie d'alguna de les maneres, ja que primer cal que l'emetin en obert per poder emetre-la a través del canal de pagament Fox i abans d'editar la sisena temporada en DVD.
D'altra banda, avui hem sabut que l'actor Kiefer Sutherland haurà de passar 48 dies a la presó per haver detingut sota els efectes de l'alcohol, com ja us vam comentar. Per sort, l'estada de Sutherland a la presó no influirà gaire en el rodatge de la setena temporada de 24, ja que l'actor que interpreta Bauer tindrà temps fins l'1 de juliol del 2008 per complir la pena que li ha imposat el jutge. A més, una altra actriu televisiva que haurà de passar sis mesos a la presó és Michelle Rodríguez, més coneguda pel seu paper d'Ana-Lucía a la sèrie Perdidos. En aquest cas, l'actriu anirà a la presó per no haver respectat el període de bona conducta i no reincidència en un cas de repetides infraccions de trànsit.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com