13 d’oct. 2007

Antena 3 envia 'Numb3rs' a la franja del càstig

Antena 3 està que no para... Després de retirar 24 de la programació sense donar més explicacions, ara la cadena de Planeta ha decidit donar una oportunitat o acabar d'enfonsar la sèrie Numb3rs, situant-la a la franja dels diumenges al vespre, just abans de l'informatiu de les 21.00 hores. En aquesta franja ja han fracassat sèries com Tru Calling, Point Pleasant i Joan de Arcadia, com ja us vaig comentar l'altre dia. Al gener, Antena 3 va col·locar Numb3rs a les onze de la nit, compartint el prime time amb Sin Rastro (un dels pocs encerts de la cadena en el camp de la ficció nord-americana), i després que uns mesos abans la retirés per la seua baixa audiència. Als Estats Units, Numb3rs ja va per la seua quarta temporada a la cadena CBS, amb unes grans audiències que Antena 3 no ha sabut reproduir al nostre país. És incapaç Antena 3 de tractar bé una sèrie que no siga una absurda comedieta espanyola? Numb3rs és una sèrie policial produïda pels germans Tony i Ridley Scott, que ens explica la història d'un agent del FBI que contracta el seu germà, un prodigi de les matemàtiques, perquè l'ajudi a resoldre els casos a partir de complicades equacions. El seu protagonista principal és Rob Morrow, l'actor de la mítica Doctor en Alaska. Al nostre país, la cadena de pagament Calle 13 també emet Numb3rs, i estrenarà la tercera temporada de la sèrie a partir del 26 de novembre.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com