17 de nov. 2005

Editada en DVD La mítica sèrie japonesa "Conan", de Miyazaki i Takahata

Potser no ho recordeu, però Conan va ser la sèrie que TV3 va programar per sorpresa, quan va acabar la primera temporada de Bola de Drac. Molts vam agafar un disgust monumental, perquè esperàvem amb bogeria cada aventura de Son Goku, però després vam saber valorar aquesta sèrie, que fa uns dies se'ns va vindre a la memòria i ara hem sabut que molt aviat sortirà en DVD (pressentiment extrasensorial?). Les distribuidores Divisa i Flashback Media han decidit editar Conan, el niño del futuro, un dels millors animes que van crear els mestres Hayao Miyazaki i Isao Takahata, i que a Catalunya vam poder veure sota el títol de Conan (no confondre amb Conan, el petit detectiu, ni amb Conan el Bàrbar). És una sèrie memorable i considerada de culte, de només 26 episodis, que explica la vida del petit Conan, que viu feliç en una illa deserta amb el seu avi, fins que es troba amb una xiqueta a la platja, desvalguda i perseguida per uns soldats. En realitat, l'acció transcorre 20 anys després d'una Tercera Guerra Mundial amb armes magnètiques molt destructives, que han provocat que els grans terratrèmols i tsunamis gairebé hagin esborrat la raça humana i la tecnologia de la capa de laTerra. Conan descobrirà que els soldats pertanyen a Ciutat Indústria, on un perillós exèrcit vol controlar l'energia solar i dominar el que queda de la civilització humana... La sèrie va ser produïda el 1978 per Nippon Animation, i dirigida pels mestres de l'anime Hayao Miyazaki (El viaje de Chihiro) i Isao Tahakata, també responsables dels clàssics Marco i Heidi, i avui associats en el magnífic i creatiu Studio Ghibli, responsable d'obres magistrals com La Princesa Mononoke, Porco Rosso i La tumba de las luciérnagas. Conan estava inspirada en la novel·la The Incredible Tide d'Alexander Key, i és una imaginativa i sorprenent sèrie de ciencia ficció postapocalíptica, que combina perfectament l'acció, les aventures i l'humor, amb un esperit pacificista i ecologista. El pack amb 4 DVD de la sèrie ‘CONAN, EL NIÑO DEL FUTURO’ estarà a la venda a partir del 21 de novembre, amb la versió original en japonès i la doblada al castellà del 1984, però sense la versió catalana. El preu recomanat és de 49,95 euros.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com