27 d’ag. 2007

La marranada de 'Los 4.400' a Cuatro

Els nous episodis de la divertida sèrie Psych (en realitat són els capítols de la segona part de la primera temporada, que ja hem pogut veure a Calle 13) van substituir ahir a la nit els capítols de la segona temporada de Los 4.400 al canal privat Cuatro. Això seria una bona notícia si no fos perquè Los 4.400 havia començat la seua segona temporada just la setmana passada, després que tothom lloés la voluntat de Cuatro de donar una nova oportunitat a aquesta sèrie que Antena 3 va tractar tan malament. Però resulta que Cuatro ha acabat fent el mateix. Després de comprovar els fluixos resultats d'audiència que van tenir amb el doble primer episodi de la segona temporada, Cuatro ha retirat per sorpresa Los 4.400 i ha deixat sense gaire sentit la seua nit setmanal dedicada a la ciència ficció (a més de Los 4.400, els diumenges també feia Torchwood, que sí ha mantingut a la graella). Crec que és molt injust el que ha fet Cuatro amb Los 4.400, ja que l'inici de la segona temporada va coincidir amb el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya, en què el Sevilla va apallissar al Real Madrid. Hauria pogut tenir una mica de paciència, i esperar a prendre una decisió sobre la sèrie més endavant. Encara que ahir diumenge, amb l'inici de la Lliga de futbol, dubto molt que Los 4.400 haguessin aconseguit una quota de pantalla digna. El millor hauria estat programar-la un altre dia, com ara Cuatro ha dit que farà. Però el més greu és que el web de Cuatro continua anunciant Los 4.400 diumenges a la nit amb un doble episodi, a la mateixa hora que Psych.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com