4 de juny 2006

Així va ser l'inici de Sci Fi

Alguns amics m'han preguntat aquests dies la meua opinió sobre el nou canal Sci Fi, dedicat a la ciència ficció, que ja ha començat a emetre per Digital+. En dos paraules, només puc dir-vos que és im-pressionant, encara que els primers dies els aficionats hem hagut de patir el problema del desfassament horari, ja que les emissions de les sèries no s'ajustaven als horaris que indicava la guia electrònica de programació. Ara sembla que ja ho han pogut resoldre, i que el problema era que havien calculat malament la durada d'algunes sèries. Al següent vídeo, que RVM, un company del foro de Mundoplus ha penjat a YouTube, podeu veure com va ser el naixement del canal i també els primers minuts de la sèrie Stargate Atlantis, estrenada en primícia a Espanya.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com