27 d’ag. 2007

'Bola de Drac', la sèrie preferida dels lectors d'Ebremedia

La sèrie anime Dragon Ball, o Bola de Drac, és oficialment la sèrie de dibuixos animats preferida entre els lectors d'Ebremedia, després que s'hagi tancat l'enquesta que durant l'últim mes ha estat activa en aquest bloc. L'enquesta ha registrat un total de 52 vots, i tot i que els lectors podien elegir diferents opcions a la vegada, Bola de Drac s'ha emportat el 42% dels vots. La segona sèrie classificada és Los Simpsons, amb un 28% dels vots acumulats. En tercera posició es queda El doctor Slump, l'altra sèrie del japonès Akira Toriyama, amb el 23% de les votacions. D'alguna manera, aquest resultat demostra l'interès del públic ebrenc i català pel manga i l'anime, i també que Bola de Drac i El doctor Slump van ser les sèries que més van marcar tota una generació de xiquets i joves fa només uns anys. En quarta posició, amb el 13% dels vosts, hi ha una coproducció espanyola que jo també recordo molt entranyablement, La vuelta al mundo de Willy Fogg, seguida en el cinquè lloc per una altra de les meues sèries preferides, Tom Sawyer (11%). Al sisè lloc hi ha Comando G (9%). Sorprèn l'empat múltiple a la setena posició, amb Los tres Mosqueperros, Els Barrufets, Campeones, David el Gnomo, Los Picapiedra i Heidi (7%). Naruto i Scooby Doo es queden a la vuitena posició amb una de les meues preferides, Johny Quest (5%). Al novè lloc hi ha Patoaventuras, La família Robinson, Inspector Gadget i Isidoro (3%). Finalment, en desè lloc i en solitari, la pobra Candy Candy (1%).
En fi, aquí teniu la inoblidable sintonia de capçalera de la sèrie guanyadora, Bola de Drac...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com