22 d’ag. 2007

El Jueves torna a posar els Borbons a la portada del número d'aquesta setmana

La revista satírica El Jueves ha tornat a posar un acudit sobre els Borbons a la seua portada. Al número d'aquesta setmana, que avui mateix s'ha posat a la venda, hi ha una portada dibuixada per Maikel en què l'autor ironitza sobre les imatges robades de la Reina Sofia i la princesa Letizia en bikini. A la vinyeta, una caricatura de Joan Carles de Borbó fa una trucada a la revista Interviú i ofereix una imatge de Letizia despullada per 600.000 euros. A veure què passa ara... En primer lloc, segur que molta gent es comprarà El Jueves aquesta setmana, perquè sembla que la decisió del jutge de segrestar el famós número amb la portada de Felip i Letizia enfeinats va despertar l'interès del gran públic per la revista. Per començar, els mitjans de comunicació estan tornant a parlar del tema, ja que és notícia que El Jueves hagi tornat a posar els Borbons a la portada, després de l'incident del passat 20 de juliol amb la intervenció de l'Audiència Nacional. La veritat és que la portada d'aquesta setmana és molt bona: es veu la caricatura del Rei amb la càmera a les mans, i la silueta d'una dona dutxant-se (se suposa que podria ser Letizia). En alguns cercles de la premsa del cor, s'especula que les fotos robades de la princesa en bikini s'haurien pagat a 300.000 euros. L'acudit té gràcia perquè el Rei oferiria una foto de Letizia dutxant-se pel doble d'aquesta quantitat.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com