21 d’ag. 2007

Joel Grey i Ron Rifkin, dos actors com la copa d'un pi

Si hi ha dos actors secundaris que em tenen el cor robat són Ron Rifkin (l'intèrpret d'Arvin Sloane, el dolent de la sèrie Alias, i ara Saul Holden a la sensacional Cinco hermanos), i l'ara menys habitual Joel Grey (que va guanyar l'Oscar el 1972 pel seu paper de Mestre de Cerimònies a Cabaret, de Bob Fosse). Avui m'han vingut al cap, tots dos, perquè la cadena privada Cuatro emet els episodis de les sèries House i Cinco hermanos en què apareix Grey. A House, el veterà actor interpreta un metge que és un malalt terminal i que es nega a rebre un tractament, mentre que, a Cinco hermanos, Grey és un conseller matrimonial visitat pels personatges Joe i Sarah. Una curiositat és que amb la seua participació a Cinco hermanos, Grey coincideix una vegada més amb Rifkin. No sé si l'heu vist, però hi ha tres episodis memorables de la sèrie Alias, en què Grey interpreta el doble perfecte del dolent Arvin Sloane. Hi ha un moment en què fins i tot els espectadors dubtem de quin Sloane és l'autèntic, el que sempre hem vist a Alias interpretat per Rifkin o el nou Sloane, encarnat per Grey. Una altra curiositat que he trobat és que Rifkin també va aparèixer a Cabaret, però en aquest cas a la versió que va estrenar-se a Broadway l'any 1998, guanyant un premi Tony. Sabeu quin paper interpretava Rifkin al revival de Cabaret? No, que Sloane hagués interpretat al Mestre de Cerimònies ja haurien estat moltes coincidències...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com