15 d’ag. 2007

El futbol ho mou tot (la Premier League matarà 'Cine de Barrio')

Acabo de llegir a les notícies del portal Mundoplus que tres de cada quatre abonats a la tevisió de pagament només vol veure futbol. Concretament, es tracta dels 78% de les persones que tenen contractats els serveis d'alguna de les plataformes de televisió de pagament. Ho han sabut a la Universitat del País Basc a partir d'una enquesta que s'ha fet en 560 llars de Madrid, Barcelona, València, Sevilla i Saragossa. Gairebé en el 50% dels casos s'adquireix un partit a la setmana. En el meu cas, només compro els partits del Barça que em semblen interessants, ja que el preu de 12 euros per enfrontament que em clava Digital+ no em sembla gens atractiu. Però d'algun lloc han de treure els diners que després van als clubs de futbol per a l'adquisició dels drets de retransmissió, que després serveixen per fitxar els jugadors. Ahir, per exemple, va saber-se que el Chelsea ha fet el (fins ara) fitxatge més car de l'estiu, quedant-se el jugador sevillista Daniel Alves per uns 36 milions d'euros (32 milions, més 4 milions més per objectius).
Com alguns ja sabreu, el futbol i el cinema d'estrena són dos dels continguts més atratius que ofereixen plataformes com Digital+, que en l'actualitat supera els 2 milions d'abonats. Però enguany la plataforma de Sogecable ha perdut el drets de retransmissió de la Premier League en favor de TVE, i per primer cop en molt de temps el futbol anglès es podrà veure en obert a través de La 2 i Teledeporte. Dissabte passat, quan va començar la lliga anglesa, La 2 va aconseguir un molt bon 14% de quota de pantalla amb el partit Aston Villa-Liverpool. Una xifra molt semblant al que va aconseguir la pel·lícula de Cine de Barrio a La Primera. Per tant, si la Premier League comença a funcionar així bé a TVE, no serà estrany que emetin algun partit pel primer canal i que Cine de Barrio passi a millor vida. Alves, Fernando Torres, Cesc i companyia hauran acabat amb Carmen Sevilla.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com