17 d’ag. 2007

Manganime.cat substitueix AnimenCatalà

AnimenCatalà, antiga plataforma d'intercanvi d'experiències i informació otaku a traves d'internet, s'ha donat recentment a conèixer a tots els aficionats catalans al manga i l'anime com a Manganime.cat, que serà la seua nova denominació corporativa. De fet, la nova imatge va presentar-se en societat el passat 12 d'agost, amb l'objectiu d'adaptar-se als nous temps, a les noves corrents i a les tendències mes innovadores, intentant sempre oferir les singularitats pròpies de l'otaku català i del públic objectiu d'entre 15 i 30 anys. Hi trobem notícies catalogades per categories (Club Super 3, Planeta de Agostini Comics, Glénat i també les de producció pròpia de Manganime.cat), reportatges, enllaços a les botigues especialitzades i sobretot un fórum força actiu. D'altra banda, una de les coses més útils que he trobat a Manganime.cat és un llistat amb les emissions de sèries anime que es poden veure cada dia a les televisions catalanes (TV3, K3, Barcelona TV i Urbe TV). Es nota que encara es troben en l'inici d'una nova etapa, ja que alguns continguts encara estan buits, però la cosa promet...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com