17 d’ag. 2007

Cuatro estrena la segona temporada de 'Los 4.400'

El canal privat Cuatro estrena diumenge que ve la segona temporada de la sèrie Los 4.400, que Antena 3 va maltractar vilment emetent els nous episodis a la dues de la matinada. Així, diumenge a les 22.00 hores començarà el segon volum d'aquesta sèrie d'èxit als Estats Units, que explica la història de 4.400 persones de diferents èpoques, abduïdes i desaparegudes durant alguns anys. La previsió de Cuatro és emetre les quatre temporades de la sèrie íntegrament, i sembla que de noment està complint la seua paraula. De fet, sembla que Los 4.400 és la única sèrie que els està funcionant aquest estiu, després d'haver castigat Seis grados a la matinada, i d'haver comès la gran errada de traslladar Cinco hermanos al segon prime time, només per voler repetir episodis ja emesos de House. Les principals novetats de la segona temporada de Los 4.400, que també s'ha emès al canal temàtic Calle 13, és la incorporació de nous personatges com Nina Jarvis i Alana Mareva. Els dos primers episodis de la segona temporada, que és un doble capítol titulat El despertar, se centren en les vides dels protagonistes just un any després del retorn dels 4.400 a la Terra.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com