8 de jul. 2007

L'Home de Negre em persegueix

La figura de Johnny Cash em persegueix. Fa uns dies vaig veure la pel·lícula En la cuerda floja, que està emetent la cadena de pagament Canal+, i poc després vaig comprar-me el disc The Man in Black, the definitive collection, amb els millors 24 temes de l'autor de Ring of Fire. Mai s'acaba d'aprofundir en el coneixement d'aquest gran artista, i és per això que ara m'ha interessat moltíssim saber que acaba de sortir a la venda un novel·la gràfica de Reinhard Kleist, que ens ofereix un nou passeig per la vida de l'intèrpret de les immortals I walk the line o Ghost riders in the sky, des de les seues actuacions nocturnes amb un jove Elvis Presley fins al famós concert de la presó de Folsom. I entre un punt i l'altre de la història, totes les pujades i baixades de la seua personalitat complexa, i el seu renaixement musical de la mà del productor Rick Rubin. Un llibre que segons diuen és espectacular (ara que la novel·la gràfica viu una nova edat daurada), i que recupera el mite irrepetible de Johnny Cash i de les cançons que van marcar una època, i que encara avui ens atreuen amb la seua intensitat tel·lúrica. La novel·la gràfica es diu Cash: I see a darkness, té 244 pàgines i l'acaba d'editar Planeta deAgostini a un preu molt atractiu, de només 13,95 euros. Llàstima que la novel·la gràfica no puga anar acompanyada d'un disc recopil·latori, que ajudaria a explicar millor la grandesa del personatge als aficionats del còmic i al gran públic en general.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com