8 de jul. 2007

Muchachito publica el seu segon disc, 'Visto lo visto'

Ja tinc el nou disc de Muchachito Bombo Inferno, que és un dels treballs més esperats de l'any. Amb el títol de Visto lo visto, l'artista independent revelació de l'últim any, que va vendre 40.000 discos amb Vamos que nos vamos, torna a la carretera amb un disc que ha editat amb el seu propi segell discogràfic, El Orfanato Eléctrico. L'any passat i l'anterior, Muchachito va arribar a fer 140 concerts arreu de la geografia ibèrica i en un munt de festivals, i va ser un dels membres del sensacional G-5, amb Kiko Veneno, Los Delinqüentes i Tomasito, amb qui va perpetrar el còmpact grandiós Tucaratupapi. El nou disc de Muchachito conté 13 nous grans temes, cançons fresques amb molta rumba-funk, molt swing i molt rock'n'roll. La gira de Visto lo visto ja ha començat, i els concerts més propers (divendres va actuar a Mataró) els tenims el 20 de juliol a Saragossa, el 27 de juliol a Vilanova i la Geltrú, i el 25 d'agost a Cambrils. El setembre, de moment, el té disponible, i per tant animem els responsables de les festes de la Cinta de Tortosa a contractar-lo (actualment ocupa el segon de preferències a l'enquesta que estic fent entre els lectors de La Marfanta).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com