10 de jul. 2007

Aquelles meravelloses sèries

TVE ha fet una obra de caritat humana i al lloc de Lluvia de estrellas, que em sembla que ja s'ha acabat perquè van accelerar el seu final, situarà un programa contenidor que es dirà Las series de tu vida. En aquest espai, que es podrà veure els divendres a la nit, la televisió pública situarà algunes de les sèries més exitoses de les dues últimes dècades, amb un llarg llistat en què podrem recuperar produccions com Canción triste de Hill Street, Aquellos maravillosos años, M.A.S.H., Alf o Luz de Luna, però també altres sèries més cremades com Se ha escrito un crimen, Falcon Crest o La ley de los Ángeles. Amb tot, no tot seràn series dels anys vuitanta, ja que també es podran veure coses com Los Ángeles de Charlie, Ally McBeal (que fa poc Cuatro va reposar i retirar de la programació) o Kojak. Les sèries començaran, a partir del 13 de juliol, a les deu de la nit i es podran veure, més o menys, fins a les 1.20 hores de la matinada. El que no se sap encara és quin serà el sistema d'emissió dels episodis, si es podran veure les sèries senceres o si Las series de tu vida només serà una macedònia estival, a mode de degustació nostàlgica.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com