10 de jul. 2007

Cuatro repeteix 'Médium' per substituir 'Anatomía de Grey'

La cadena privada Cuatro ja ha decidit què programarà durant l'estiu per substituir Anatomía de Grey, que acaba la seua tercera temporada dijous d'aquesta setmana. En un primer moment, he flipat en colors perquè havia llegit al web Vertele que la sèrie escollida era Médium, però resulta que Cuatro tornarà a repetir la segona temporada. No recordo si aquesta segona temporada de Médium ja s'ha vist a Cuatro (diria que sí), però el que els seguidors de la sèrie voldríem hauria estat que la cadena de Sogecable s'hagués avançat a AXN en l'emissió dels nous episodis (La Sexta ho ha fet a la Fox amb sèries com Me llamo Earl, i aquí no ha passat res, i Telecinco ho farà aquesta nit amb Jericho i Calle 13...). De fet, AXN va preestrenar fa unes setmanes els dos primers episodis de la tercera temporada de Médium, i la veritat és que ens va posar la mel als llavis, perquè els nous capítols no es veuran fins a la tardor. Però la decepció ha estat encara més gran, ja que Cuatro ha anunciat que té la intenció d'embrutar el prime time amb la reposició de la versió espanyola de la sèrie Matrimonio con hijos.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com