10 de jul. 2007

Els 10 manaments de 'Perdidos'

Al bloc Seriesblog.es hem llegit avui els nous 10 manaments que hem de seguir els fans de Perdidos. Evidentment, a l'hora d'enumerar aquest curiós decàleg no han utilitzat l'ordre numèric que tots coneixem, sinó els famosos i enigmàtics números que vertebren bona part de l'argument i els misteris de Lost. Aquests són els 10 manaments de Perdidos, que aquí hem traduït al català...

4.- Estimaràs a Locke sobre totes les coses
8.- No prendràs el nom de Jacob en va
1.- Santificaràs els números de Hurley
5.-
Honoraràs la teua mare, però no el teu pare (ni el de Locke, el de Jack, el de Ben, el de Kate, el de Sun, el de Sawyer, el de Penny…)
1.- No mataràs a Mikhail (més de cinc o sis vegades)
6.- No faràs actes impurs a les gàbies
2.- No robaràs les armes
3.-
No diràs mentides a Sayid (et farà confessar)
4.- No consentiràs pensaments ni desitjos impurs, encara que Kate o Sawyer vagin en banyador per la platja
2.- No desitjaràs els xiquets que no siguin teus

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Molt bons los manaments, però se'n podrien afegir d'altres com:

    11. No posaràs en dubte mai el que diu Ben, perquè sempre acaba tenint la raó.
    12. No dubtaràs mai de les visions de Desmond perquè sempre s'acaben complint.
    13. No seràs infidel i et quedaràs embarassada quan el teu home es esteril, alegant que estàs en una illa meravellosa (ara se li diu així a ser cornut i pagar el veure).
    Etc, etc, etc....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com